O nama

Dobro došli u Lilium Beograd

Firma LILIUM doo iz Beograda bavi se veleprodajom galerijske robe i repromaterijala za cvećare više od 25 godina.
Kvalitetnom i raznovrsnom ponudom proizvoda, povoljnim cenama i kvalitetnom uslugom stekli smo ugled na tržištu, pa se broj naših kupaca i poslovnih saradnika iz godine u godinu uvećava.

Naši glavni kupci su cvećare, galerije, trgovinske radnje, firme koje se bave dekoracijom eksterijera i enterijera, ali i agencije za dekoraciju venčanja i drugih proslava.

Naši klijenti su arhitekte, scenografi, dizajneri, aranžeri i dekorateri, ali i svi oni kreativni pojedinci koji se bave izradom i prodajom različitih aranžmana i proizvoda, kako cvetnih tako i sezonskih: novogodišnjih I uskršnjih aranžmana.

Za opremanje restorana, lokala, poslovnih prostora, kancelarija i slično, osim kvalitetne ponude i poštovanja dogovorenih rokova nudimo i pružanje pomoći i saveta u odabiru robe. Po zahtevu kupca, obavljamo i uslugu aranžiranja i dekoracije prostora.
Pratimo trendove i u ponudi Lilium-a uvek ćete pronaći nešto novo i jedinstveno na našem tržištu.
 

Za sve informacije-cenovnike po slikama, novi asortiman, sniženja, dostavu robe, itd, možete nas kontaktirati telefonom ili mailom.


Pošto se slike na sajtu ne ažuriraju redovno, za cenovnike sa slikama najnovijih proizvoda kontaktirajte nas na telefone: 063-312327, 063-312896, 011-2517484 ili na e-mail: liliumbgd@gmail.com, bgdlilium@gmail.com.
Radno vreme je od 9-17h, subotom do 15h, nedeljom ne radimo.

Sve ostale informacije - adresu itd. pronaćićete na stanici KONTAKT.


U asortimanu Lilium-a nalazi se:

 

 

Back to Top